Seminee Electrice

Alege produsul care ti se potriveste cel mai bine!

Modern bedroom interior 3d

Seminee electrice

De perete sau de colt, sculptate in stil unic, realizate din lemn de cea mai inalta calitate, cu finisaj intr-o gama variata de nuante. Bucura-te de farmecul unui semineu, indiferent daca locuiesti la apartament sau casa.

Detalii

Console media ClassicFlame

Console media

O piesa de mobilier care va permite sa va uitati la televizor, in timp ce va bucurati de atmosfera si caldura unui semineu. Console media ClassicFlame dedicate pentru TV si DVD, cu spatiu de depozitare si focar electric.

Detalii

Focare electrice ClassicFlame

Focare electrice

Incorporabile in mobilier, perete sau seminee realizate la comanda. Solutia perfecta pentru proiectele tale. Control prin telecomanda, incalzire si tehnologie LED 3D pentru un realism incredibil.

Detalii

Focare electrice de perete

Sobe Electrice

Creeaza o ambianta moderna cu sobele electrice. Cu un aspect minimalist, acestea imbina focul traditional cu efectul Spectrafire® 3D si lumini ambientale. Afisaj digital, incalzire si telecomanda.

Detalii

Intrebari frecvente

Familiarizeaza-te cu conceptul de semineu electric. Afla tot ce trebuie sa stii atunci cand cumperi un semineu electric. Informeaza-te despre cum functioneaza, ce specificatii sunt esentiale, elementele care fac diferenta si despre functiile de baza ale unui semineu electric. Afla mai multe despre consumul redus in timpul functionarii si incalzirii si avantajele pe care un semineu electric le va aduce caminului tau. Viziteaza pagina noastra de intrebari frecvente.English Moldova Hungary Slovakia