Intrebari-frecvente

Da, cu ajutorul telecomenzii puteti porni/opri functia de incalzire. De asemenea puteti porni/opri incalzirea si manual, de pe panoul de control

Nu, semineele ClassicFlame sunt electrice. Conectati semineul la priza si acesta este gata de functionare

Da, odata asamblat semineul electric ClassicFlame este solid, si ca orice corp de mobilier se poate muta cu usurinta dintr-un loc in altul.

Semineele electrice sunt o alternativa excelenta pentru a incalzi suplimentar o incapere. In functie de zona si furnizorul de curent al dumneavoastra, costurile sunt de 0.03 $ – 0.06 $ pe ora pentru a functiona doar efectul de flacara, iar pentru a functiona si incalzirea costurile medii sunt de 0.1 $ – 0.13 $ pe ora.

In mod normal, un focar electric ClassicFlame poate acoperi si incalzi o incapere de pana la 37 m2 . Suprafata exacta poate oscila in functie de temperatura de la exterior si tipul de izolatie a cladirii. Pentru eficienta maxima, focarul electric trebuie folosit intr-un spatiu inchis al casei sau biroului.

Semineele electrice ClassicFlame sunt in primul rand pentru infrumusetarea casei dumneavoastra si nu pentru incalzire. Functia de incalzire a fost gandita pentru a fi folosita auxiliar la sursa dvs de incalzire, si functioneaza cel mai eficient cand este folosita pentru incalzirea zonala (a unei singure incaperi) .

Functia de termostat permite sa setati exact temperatura dorita a camerei. Cand temperatura este atinsa, incalzirea se va opri si porni automat pentru a mentine acea temperatura.

Tineti apasat butonul de pornire de pe panou timp de 4 secunde.

Semineul va ajunge in 2 cutii distincte. O cutia contine rama de lemn si o cutie focarul electric

Nu, semineele noastre nu emit niciun fel de fum, CO2, gaze sau alti poluanti .

Nu, sticla frontala ramane rece, si nu prezinta niciun pericol.

Nu, semineele noastre nu necesita niciun fel de constructie speciala. Nu produc flacara deschisa, mizerie sau fum.

Majoritatea semineelor electrice ClassicFlame sunt insotite de telecomanda. Aceasta va permite sa porniti/opriti focarul electric. De asemenea puteti folosi si panoul de control de pe focarul electric pentru a porni/opri semineul.

Focarele electrice ClassicFlame nu necesite intretinere, singurul lucru care trebuie facut este stergerea ocazionala de praf cu o laveta obisnuita

Focarul electric ClassicFlame este realizat din metal, iar bustenii sunt facuti dintr-un material special pe baza de plastic si fibra de sticla.

 

 

Cel mai realistic efect de flacara

SPECTRAFIREPLUS_LOGO_RO

Focarele semineelor electrice ClassicFlame folosesc tehnologie LED pentru a crea cel mai realistic si vibrant efect de flacara. LED-urile folosite pentru a produce efectul de flacara reduc foarte mult costurile deoarece durata de viata a LED-urilor este de pana la 75.000 de ore, adica aproximativ 6 ani – mult mai mult decat a becurilor obisnuite folosite de alti producatori. In plus, LED-urile folosesc de 10 ori mai putina energie decat becurile traditionale si, pentru ca LED-urile sunt mult mai fiabile, nu vor trebui inlocuite mai devreme de 5-6 ani, toate aceste lucruri insemnand costuri mult mai reduse.

Afla mai multe

 

English Moldova Hungary Slovakia