Focar 3D LED

Cel mai realistic efect de flacara

Focarele semineelor electrice ClassicFlame folosesc tehnologie LED pentru a crea cel mai realistic si vibrant efect de flacara. LED-urile folosite pentru a produce efectul de flacara reduc foarte mult costurile deoarece durata de viata a LED-urilor este de pana la 75.000 de ore, adica aproximativ 6 ani – mult mai mult decat a becurilor obisnuite folosite de alti producatori. In plus, LED-urile folosesc de 10 ori maiSPECTRAFIREPLUS_LOGO_RO putina energie decat becurile traditionale si, pentru ca LED-urile sunt mult mai fiabile, nu vor trebui inlocuite mai devreme de 5-6 ani, toate aceste lucruri insemnand costuri mult mai reduse.

flacara-icoana125 combinatii de efect ale flacarii – SpectraFire 3D

Am lansat tehnologia cu cel mai configurabil efect de flacara. Noua tehnologie permite un control complet a tuturor setarilor, oferind o experienta a utilizatorului fara precedent. Noua tehnologie Spectrafire Plus ofera o impresionanta combinatie de 125 de culori si efecte diferite ale flacarilor pentru a creea ambianta cea mai potrivita in functie de utilizator.

brightness-icoanaLuminozitatea SpectraFire

5 setari de ajustare a intensitatii flacarii ofera utilizatorului posibilitatea de a seta luminozitatea perfecta in functie de ambianta si preferinte.

speed-icoanaViteza SpectraFire

Ajustarea vitezei flacarii in 5 trepte diferite

Video

Efectul de flacara

Efectul de flacara Spectrafire

125Ofera o selectie de 5 efecte diferite ale flacarii si a focului, complet configurabile (vezi imagini)

1. Efect clasic de flacara Spectrafire
2. Chihlimbar cu accente albastre
3. Chihlimbar cu accente rosii si albastre
4. Numai chihlimbar
5. Numai albastru
6. Ciclu automat (trecere treptata prin toate efectele de flacara)

classic_flame_effect_5

English Moldova Hungary Slovakia