ecologic-curat-sigur

green_electricAlege electric

Spre deosebire de semineele cu ardere pe lemne sau gaz, semineele electrice ClassicFlame nu emana monoxid si dioxid de carbon, metan sau formaldehide, insemnand 0 emisii nocive – fara poluare in interior sau exterior.

electric-fireSemineul reinventat

Semineele ClassicFlame nu necesita consumul de lemn sau combustibili fosili pentru a functiona. Eficienta energetica 100%. Energia electrica este convertita in caldura fara pierderi – cu eficienta maxima.

zoneIncalzirea zonala te ajuta sa economisesti

Incalziti suplimentar doar spatiul in care va aflati fara a irosi bani si energie prin incalzirea la capacitate maxima a incaperilor care sunt rar folosite.

progressTehnologia semineelor electrice dusa la urmatorul nivel

Tehnologia folosita de semineele electrice ClassicFlame este cu 2 ani in fata competitorilor. Ne-am angajat sa ducem semineele noastre, care sunt deja ecologice si eficiente energetic, la urmatorul nivel.

energy-efficient-icon-resized-600.jpgEficienta energetica 100%

La folosirea functiei de incalzire, intreaga energie electrica este transformata in caldura.

ledConsum extrem de redus

LED-urile folosite de semineele ClassicFlame pentru a produce efectul de flacara folosesc doar 11,2W si au o durata de viata de peste 75.000 ore, in comparatie cu becurile incandescente folosite de alte marci de seminee, care folosesc 120W si trebuie inlocuite frecvent – la aproximativ 2.000 de ore (2-3 luni). Acest lucru inseamna o diferenta in durata de viata de la 8.5 ani fata de 83 de zile.

English Moldova Hungary Slovakia