Despre noi

Istoric

ClassicFlame este o marca a Twin-Star International Inc. S.U.A, reprezentata in Romania prin FireLogistics SRL
sediu twin star

Fondata in 1996, Twin-Star International Inc. este un producator multi-premiat al carei scop este sa imbogateasca si infrumuseteze casele clientilor sai prin furnizarea de mobilier si seminee cu design

inovator, create cu multa grija si atentie.

Designerii si inginerii nostri proprii studiaza atat stilurile clasice de mobilier cat si ultimele tendinte din aceasta industrie pentru a crea cea mai bogata varietate de mobilier si seminee din lume. Piesele Twin-Star incorporeaza cel mai calitativ lemn masiv, furniruri lemnoase si finisaje existente, fiecare din acestea alese in mod special pentru a se potrivi cu cerintele individuale ale fiecarei piese de mobilier.

Tot procesul de fabricatie a produselor Twin-Star beneficiaza de controlul calitatii pe parcursul fiecarei etape de productie: de la materia prima pana la produsul finit si ambalat folosind standarde stricte AQL.

Sediul central al corporatiei Twin-Star este situat in Delray Beach, Florida, unde sunt proiectate toate piesele de mobilier si seminee.

Managementul companiei Twin-Star sunt mandri de produsele care le poarta brand-ul. In final, o companie nu poate fi judecata dupa ceea ce spune, ci dupa ceea ce realizeaza, iar produsele noastre ne stau marturie.

Premii

Semineele electrice ClassicFlame au castigat numeroase premii pentru design.

Vezi premii

Scrisoare de la CEO

Stimate client, 

Twin-Star International a fost fondata pe baza a 3 principii – creearea design-urilor revolutionare, mentinerea calitatii inegalabile a produselor sale si furnizarea suportului tehnic si oferirea consultantei post-vanzare clientilor.
Astazi aceste principii constituie piatra de temelie ce sta la baza tuturor brandurilor Twin-Star International.

De la semineele electrice premiate si mobilierul de baie la consolele media de ultima generatie, vinoteci, mobilier pentru casa si birou si incalzitoare hi-end – gama noastra de produse este intr-o expansiune continuua. Vom persevera in a va oferi solutii inovative de mobilier la costuri reduse, simplificandu-va viata dar si infrumusetandu-va caminul.

Cu peste un milion de unitati vandute, noi, cei de la Twin-Star International suntem constienti de faptul ca un consumator are multe optiuni cand alege sa cumpere un semineu electric, fiindu-i dificil sa aleaga cea mai buna varianta. Apreciem increderea acordata cand ati ales unul din produsele Twin-Star International si suntem onorati sa va avem ca si client.

Viitorul companiei Twin-Star International este promitator, cu peste un deceniu de succese dovedite. Succesul nostru se datoreaza muncii si dedicarii angajatilor dar si clientilor nostri care ne sunt alaturi.

Cu sinceritate,

Robert Cohen
Presedinte Twin-Star International, Inc.

Lider in industrie

ClassicFlame este lider mondial in proiectarea si fabricarea semineelor electrice
  • Primii care au creat seminee in stilurile de mobila cele mai populare, construite din cele mai calitative tipuri de lemn masiv si furniruri selectate manual
  • Primii care au folosit tehnici specializate in crearea semineelor
  • Primii care au proiectat focarele electrice cu busteni iluminati dinamic din interior cu tehnologie LED, care le fac sa aiba cel mai realistic efect de foc
  • Semineele ClassicFlame si-au castigat reputatia de „Cele mai sofisticate piese de mobilier din industria semineelor electrice”.
Detalii

Calitate de neegalat

In fabricarea semineelor ClassicFlame sunt implementate cele mai exigente protocoale de productie:
  • Controlul Tehnic de Calitate (IQC) al materialelor si componentelor – asigura conformitatea produsului pe intreaga durata de folosinta.
  • Inspectia productiei si Inspectia Produsului Finit la standarde AQL
  • Ambalarea la standarde ISTA – pentru ca ambalajul este singurul lucru care protejeaza produsul dvs. pe parcursul livrarii si manipularii.
  • Certificare conform standardelor CE, FCC, CSA & UL 2021 pentu piata din S.U.A., Canada si Europa. Testate pentru a intruni si depasi toate aceste standarde, semineele ClassicFlame ofera garantia calitatii si a fiabilitatii componentelor.
Detalii

English Moldova Hungary Slovakia