Designul ClassicFlame

Design

displayTwin-Star International este alegerea optima in industria mobilierului hi-tech. Inginerii si designerii nostri proprii se bazeaza pe cunostintele si tehnicile clasice in realizarea semineelor, dar totodata sunt la curent cu ultimele tehnologii si inovatii in domeniu.

Designul nostru premium incorporeaza tehnologia wireless audio si transmisie prin Bluetooth®, posibilitatea de conectare a dispozitivelor Apple® prin docking, difuzoare audio integrate, dar si vinoteci si corpuri cu minibar termoelectrice.

Semineele ClassicFlame cu incalzire folosesc efectul de flacara cu tehnologia patentata L.E.D.®, tehnologia cu quartz infrarosu pentru incalzire si control prin telecomanda. Utilizarea facila este bine gandita si aplicata fiecarui produs care iese pe portile fabricilor noastre – asigurand continuitate in mentinerea standardelor inalte de calitate si functionalitate.

Calitate

Cu peste 17 ani de experienta in domeniul productiei si dezvoltarii de seminee, Twin-Star International s-a dovedit a fi liderul in furnizarea mobilierului inovator. Echipa noastra de ingineri dedicati si tehnicienii cu experienta in controlul calitatii asigura faptul ca fiecare produs se aliniaza standardelor noastre, in timp ce apelam la terte laboratoare specializate pentru controale si teste suplimentare.

Mobilierul si semineele pe care le creem nu sunt doar frumoase, dar si robuste si rezistente, care vor trece fara probleme testul timpului. Produsele noastre incorporeaza33WM0194-0232-SM3408-DL-Product-Shot-Raymour-&-Flanigan_023 armonios tehnologia de ultima ora in ramele fabricate din lemn masiv selectat manual, imbinat cu furnir premium. Clientii nostri cumpara cu incredere, bucurandu-se de calitatea garantata de brandul nostru international.

Suport

Unul din factorii cheie care au asigurat succesul Twin-Star International de-a lungul timpului este abilitatea noastra de a oferi clientilor cel mai bun suport tehnic din industrie. De la programe de instruire, la instrumente customizate, cooperare pe partea de marketing si vanzari, credem ca suportul tehnic dupa vanzare este un lucru esential care ne defineste.suport-classicflameMagazinele partenerilor nostri comercializeaza semineele ClassicFlame cu incredere si mandrie fiind sprijiniti constant de echipa noastra de suport tehnic dedicata 24/7. Avand la dispozitie mai multe modalitati de comunicare, clientul poate alege calea optima pentru a comunica si a solutiona orice problema intampinata.

logo-designedintheusa-RO* Denumirea si sigla Bluetooth® sunt marca inregistrata a Bluetooth SIG, Inc. si orice utilizare a acestui brand de catre Twin-Star Internatioanl este licentiata. Alte marci si sigle utilizate apartin proprietarului de drept.

English Moldova Hungary Slovakia