De ce electric?

Nu necesita lemne

no-firewoodPentru a produce caldura, semineele electric ClassicFlame nu au nevoie de lemne. Semineele traditionale pe lemne produc mizerie, nu se pot construi oriunde, sunt dificil de intretinut si stocarea lemnelor este problematica. Cu un semineu electric, nu mai este nevoie de intretinerea constanta a semineului fiind mult mai comod si mai economic.

Incalzirea zonala economiseste bani

zoneCu un semineu electric incazlirea zonala este utilizata usor. Aceasta va permite sa pastrati o temperatura mai scazuta in casa, incalzind suplimentar doar spatiul folosit cel mai des. Acest concept va reduce factura de energie cu pana la 10%. Semineele pe lemn sau pe gaz functioneaza in mod opus conceptului de incalzire zonala – creand un efect invers atunci cand sunt aprinse, costurile totale fiind mult mai mari.

Eficienta

ledTehnologia 3D LED incorporata in toate focarele ClassicFlame reduce considerabil consumul de energie electrica. Durata de viata a LED-urilor este de peste 75.000 ore si nu contin mercur, lucru care le face mai ecologice, reduc emisiile de dioxid de carbon si prespun costuri de utilizare mult mai reduse. Deoarece produc cu 90% mai putina caldura decat becurile incandescente, LED-urile nu se incalzesc si este sigur la atingere.

Siguranta

safetySemineele electrice ClassicFlame dispun de functia de temporizator si va permite sa setati oprirea automata de la 30 de minute pana la 9 ore. Puteti seta temporizatorul si sa nu va mai faceti griji, stiind ca semineul se va stinge automat, reducand riscul de a-l uita in modul de functionare zile in sir. Desi semineele electrice ClassicFlame produc suficienta caldura pentru a incalzi un spatiu de cel putin 40 de metri patrati, acestea nu se supraincalzesc, raman reci la atingere, riscul de arsuri fiind inexistent.

Calitatea aerului

airSpre deosebire de semineele pe gaz sau pe lemn, semineele electrice nu emit gaze sau noxe si astfel ajuta la mentinerea calitatii aerului in casa.

 

Stil si ambianta

styleSemineele electrice pot functiona cu sau fara functia de incalzire, permitandu-va sa va bucurati de farmecul focului arzand indiferent de anotimp. Avand la dispozitie o gama variata de modele, puteti alege semineul care sa va reprezinte si in acelasi timp sa se incadreze cu decorul existent al caminului dumneavoastra.

Usor de utilizat

just-plugUn semineu traditional pe lemne este dificil de construit si odata instalat nu mai poate fi mutat. Deoarece semineele electrice ClassicFlame trebuie doar conectate la priza pentru a functiona, acestea pot fi mutate cu usurinta dintr-un loc in altul. Mai mult, datorita design-ului elegant, semineele ClassicFlame creeaza o atmosfera placuta si arata bine chiar daca focarul electric nu este pornit.

 

 

English Moldova Hungary Slovakia